Квашені помідори з гірчицею: неповторний смак!

Привіт шановний читачу, ми раді бачити Вас на нашому сайті. В цій статті хочемо розповісти вам смачний рецепт приготування квашених помідорів.

Неповторний смак квашених помідорів нагадає бочкові помідори бабусі! Будь-який гарнір, бутерброд, пиріжок доповнять такі помідори і подарують неймовірне поєднання смаків. Їжа більше не буде прісною, завдяки їм! Найважче – це очікування! Адже знадобиться три або чотири тижні, щоб вони Просололи.

На трилітрову банку візьміть такі інгредієнти:

  • — Природні, томати (вони повинні бути тугими, свіжими і не перезрілими);
  • — Знадобляться листя хрону, вишні та смородини;
  • — Перець горошком;
  • — 3 зубчики часнику;
  • — Парасолька кропу;
  • — Цукор 2 ст. л .;
  • — Сіль 2 ст. л .;
  • — Гірчиця суха 2 ст. л.

Як приготувати квашені помідори з гірчицею?

На дно банки викладіть листя всіх видів, парасольку кропу, очищені зубчики часнику і горошини перцю.

Помідори вимийте і висушіть. Наповніть банку томатами на половину і всипте гірчицю, сіль і цукор. Також можна відразу повністю наповнити банку помідорами, а після всипати гірчицю, сіль і цукор. Це зовсім не важливо.

Далі заповніть повністю банку і залийте водою. Закрийте капроновою кришкою ємність і добре струсіть, щоб все перемішалося.

Відкрийте злегка кришку і залиште так банку з томатами на три доби на кухні. Потім закрийте щільно кришкою і приберіть в прохолодне і темне місце на 3-4 тижні.

Смачного!

Редакція сайту вдячна вам за те, що читаєте нас. Ми стараємося зробити наш вміст максимально корисним для вас!