Легкий апельсиновий крем — це моя паличка-виручалочка. Бісквіт, слойки, заварні булочки: з ним все смачно

Апельсиновий крем можна приготувати досить швидко і просто. Час його приготування всього лише 10 хвилин. Використовувати крем можна для булочок, бісквіта, мафінів і багато чого іншого. Ось досить простий спосіб, як можна приготувати апельсиновий крем, який підходить для будь-якої випічки.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо

Складові

Відмінний апельсиновий крем має гарну ніжну текстуру, приємний смак і аромат. Він готується з ванільним пудингом і збитими вершками. Для приготування крему потрібні такі інгредієнти:

  • 1 л апельсинового соку;
  • 3 упаковки ванільного пудингу;
  • 150 г цукру;
  • 2 упаковки ванільного цукру;
  • 2 ст. вершків.

Коли все буде готово, можна приступати безпосередньо до приготування крему.

Приготування

З 1 л апельсинового соку потрібно відлити в окрему ємність приблизно 100 мл і довести решті сік до кипіння. Перемішати ванільний пудинг зі 100 мл соку і додати до киплячого соку. Все добре перемішати віночком. Дати трохи покипіти, поки пудинг не загусне.

Накрити каструлю харчовою плівкою, щоб не утворювалася кірка, і дати охолонути. Збити вершки з ваніліном і цукром, поки вони не стануть густими і пишними. Перекласти в холодний апельсиновий пудинг і перемішати. Коли все буде готово, перекласти на тарілку і використовувати для оформлення улюблених десертів.