Лінива лазанья – улюблений рецепт

Лінива лазанья – улюблений рецепт

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо

Складові:

  • Тонкий лаваш – 1 лист
  • мясной фарш – 300 г
  • помідор
  • цибуля – 1 головка
  • молоко – 1/2 склянки
  • борошно – 1 ст. ложка
  • Сіль
  • сир твердий

Приготування:

1. Фарш злегка обсмажуємо хвилини 3-4, додаємо дрібно порізану цибулю і помідор, солимо, додаємо рубану свіжу зелень.

2. Для соусу: змішуємо 1 ст. ложку борошна в молоці, солимо і доводимо до кипіння, помішуючи.

3. Укладаємо в форму, змащену маслом, шарами: лаваш, фарш, лаваш, фарш, лаваш.

4. Заливаємо зверху молочним соусом.

5. Проводимо уздовж стінок фори ножем, щоб соус «оточив» лазанью і посипаємо тертим сиром.

6. Запікаємо при 180 ° С протягом 30 – 40 хвилин до зарум’янювання.

Смачного!