Макарони по-флотськи: як в дитинстві
А пам’ятаєте, як у дитинстві мама готувала макарони по-флотськи? Мені здається в той момент це була найсмачніша страва в моєму житті. Макарони виходять дуже апетитні, а готуються неймовірно просто.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- 200 грам макаронів
- 700 грам фаршу
- 1 цибулина
- 2 зубчики часнику
- 2 помідори
- 50 мілілітрів соняшникової олії
- сіль, перець за смаком
Як приготувати макарони по-флотськи
Цибулю нарізаємо кубиком, подрібнюємо часник.
У сковорідку наливаємо олію, нагріваємо і кладемо цибулю з часником. Обсмажуємо до золотистого кольору.
Помідори розрізаємо на 2 частини і натираємо на грубій терці. Додаємо до обсмаженої цибулі фарш, все перемішуємо і тушкуємо до готовності.
Макарони відварюємо до готовності.
До фаршу додаємо помідори і макарони. Все перемішуємо, готуємо декілька хвилин і подаємо до столу.