Мариновані помідорки половинками в літрових баночках на зиму. Смачніших помідор ніколи не куштувала. А рецепт мені дала дуже хороша господиня
Ці помідорки виходять дуже смачними, вони кисленькі, пікантні, солодкуваті і гострі. Підійдуть для будь-якого застілля, ми їх з’їдаємо дуже швидко.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Українці Сьогодні
Складові (виходить 3 літрові баночки):
- 2 кг помідорів;
- 1 головка часнику;
- 3 солодкі перці і один гострий;
- пару гілочок кінзи;
- 1 літр води;
- 3 ст. ложки цукру;
- 1 ст. ложка солі;
- 2 ст. ложки оцту.
Приготування:
Спочатку потрібно розрізати помідорки навпіл.
Два види перцю, порізані на шматки, очищений часник і подрібнену зелень складіть в чашу блендера і перетворіть в однорідну суміш.
Отриманий соус розкладіть порівну по баночки.
Покладіть зверху соусу щільненько помідори до самого верху банок.
Потім у воду всипте цукор, сіль і закип’ятіть. Киплячим розсолом залийте помідорчики.
Потім накрийте баночки кришками і помістіть в каструлю, на дно якої постеліть рушник.
Налийте теплої водички і помістіть на вогонь. Після закипання, простерилизуйте помідори протягом 10 хвилин.
Смачного!