Маринуємо капусту з часником. Рецепт бомба
Класний рецепт капусти в банці, який зможе приготувати навіть новачок.
Нам знадобиться:
- Покроковий рецепт приготування:
- Робимо маринад:
- Нам знадобиться:
- Капуста – 3 кг
- Морква – 3 шт (великі)
- Часник – 3-4 зубчики
ДЛЯ МАРИНАДУ
- Вода – 1.5 літра
- Цукор – 200 гр
- Сіль – 3 ст.л (без верху)
- Соняшникова олія – 250 гр
- Оцет 9% – 200 гр
Покроковий рецепт приготування:
Капусту шаткуємо, моркву тремо на великій тертці, часник давимо через давилку, все добре перемішуємо.
Робимо маринад:
Наливаємо в каструльку воду, додаємо цукор, сіль, олію, ставимо на вогонь доводимо до кипіння і додаємо оцет.
Проварюємо 2-3 хвилини. Маринад готовий.
Капусту заливаємо гарячим маринадом, саме гарячий маринад надасть капустці м’якість.
Даємо маринованій капусті настояться 2 години, капуста буде готова і можна її їсти.
Після двогодинного настою капусту перемішуємо ще раз і розкладаємо в банки. Закриваємо капроновими кришками та прибираємо у прохолодне місце на зберігання.
Великий плюс цієї капусти в тому що вона готується швидко і виходить дуже смачно.