Мега смачний грибний пиріг в духовці
Перед цим пирогом неможливо встояти! Його неповторний аромат так і манить! А який у нього приголомшливий смак! Словами не передати! І ви можливо подумаєте, раз він такий чудовий, значить і готувати його складно. Але ми поспішаємо вас запевнити, що це не так. Пиріг готується елементарно!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Для тіста необхідні такі продукти:
- вода холодна три ст. л .;
- масло вершкове 50 г;
- борошно 200 г;
- яйце куряче одна штука;
- сіль пів ч. л.
Для начинки необхідні такі продукти:
- гриби, консервовані одна банка (можете брати будь-які);
- зелень чотири ст. л. (дрібненько нарізана);
- сир 100 г;
- цибулина одна штука.
Поетапний процес приготування чудового грибного пирога:
Готуємо тісто
Яйце розбийте в миску і збийте за допомогою вилки або віночка.
В яйце покладіть вершкове масло, яке повинно бути дуже м’яким, тому витягніть його з морозилки заздалегідь. Гарненько мішаємо.
Далі влийте холодну воду, всипте сіль і останнім – борошно. Починайте вимішувати тісто, яке повинно вийти м’яким.
Готуємо начинку
Дрібненько наріжте цибулину і обсмажте її разом грибами, які теж поріжте на шматочки. Нехай овочі охолонуть.
Дрібно наріжте зелень, а сир натріть.
Готуємо пиріг
Візьміть форму з роз’ємним кільцем (розмір 24 на 26 см). Викладіть тісто, розрівняйте зробіть бортики. А потім викладіть на тісто рівномірно гриби.
Посипте зверху спочатку зеленню, а після сиром.
Помістіть пиріг в духовку приблизно на 25 хвилин. Готуємо при 220 °.