Мега смачний грибний пиріг в духовці

Перед цим пирогом неможливо встояти! Його неповторний аромат так і манить! А який у нього приголомшливий смак! Словами не передати! І ви можливо подумаєте, раз він такий чудовий, значить і готувати його складно. Але ми поспішаємо вас запевнити, що це не так. Пиріг готується елементарно!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Для тіста необхідні такі продукти:

  • вода холодна три ст. л .;
  • масло вершкове 50 г;
  • борошно 200 г;
  • яйце куряче одна штука;
  • сіль пів ч. л.

Для начинки необхідні такі продукти:

  • гриби, консервовані одна банка (можете брати будь-які);
  • зелень чотири ст. л. (дрібненько нарізана);
  • сир 100 г;
  • цибулина одна штука.

Поетапний процес приготування чудового грибного пирога:

Готуємо тісто

Яйце розбийте в миску і збийте за допомогою вилки або віночка.

В яйце покладіть вершкове масло, яке повинно бути дуже м’яким, тому витягніть його з морозилки заздалегідь. Гарненько мішаємо.

Далі влийте холодну воду, всипте сіль і останнім – борошно. Починайте вимішувати тісто, яке повинно вийти м’яким.

Готуємо начинку

Дрібненько наріжте цибулину і обсмажте її разом грибами, які теж поріжте на шматочки. Нехай овочі охолонуть.

Дрібно наріжте зелень, а сир натріть.

Готуємо пиріг

Візьміть форму з роз’ємним кільцем (розмір 24 на 26 см). Викладіть тісто, розрівняйте зробіть бортики. А потім викладіть на тісто рівномірно гриби.

Посипте зверху спочатку зеленню, а після сиром.

Помістіть пиріг в духовку приблизно на 25 хвилин. Готуємо при 220 °.