М’ясна закуска за копійки на Святковий стіл. Готується легко і швидко

Готую сальтисон зі свинячої рульки. Швидко і без проблем. Не потрібно возитися з сирим м’ясом. Без зусиль і клопоту. Виходить дуже смачно. М’ясо на святковий стіл. Замість шкідливої ковбаси.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка

Натуральні продукти. Ніяких шкідливих добавок. Без спеціальних пристосувань. Виходить у всіх. Без желатину. Без духовки. З мінімальної кількості інгредієнтів. Красива, святкова страва. Гості та рідні будуть в захваті.

Необхідні продукти:

  • Свиняча рулька (у мене передня) – 2,1 кг
  • Сіль на 1 літр води – одна столова ложка з гіркою солі. (У мене 3 літри води + 3 ст.л солі)
  • Цибуля – 1 шт (170 гр)
  • Перець чорний горошком – 10 шт
  • Перець духмяний – 10 шт
  • Лавровий лист – 3-4 шт
  • Часник – 6-7 зубчиків.

НА ВИХОДІ ВИХОДИТЬ 1 КІЛОГРАМ і 270 ГРАМІВ сальтисону.

Детальний відео рецепт приготування