Найкращий рецепт закуски з кабачка. З’їдаються на раз, тільки встигай готувати!

Рецепт настільки простий, що з ним може впоратися навіть недосвідчена господиня. Кабачки в такому вигляді з’їдаються просто на раз, два! Тільки й встигай готувати! Спробуйте обов’язково.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Продукти

  • Кабачки (молоді) – 1 шт
  • Борошно – 3 ст. л
  • Яйця – 2 шт.
  • Сметана – 3 ст. л.
  • Кріп – за смаком
  • Сіль, перець – за смаком

Як приготувати закуску з кабачка

Один молодий кабачок середнього розміру нарізаємо кільцями.

Тепер солимо кільця кабачка з двох сторін і перекладаємо їх в окрему миску.

У невелику миску нарізаємо кріп, до нього додаємо сметану, яйця, сіль, перець за смаком і всипаємо борошно.

Все добре перемішуємо до однорідності.

Тісто має вийти за консистенцією схожим на густу сметану.

З миски де лежить нарізаний кабачок зливаємо рідину.

На невеликий вогонь ставимо сковорідку, прогріваємо її і наливаємо трохи олії.

У невелику тарілку насипаємо борошно і обвалюємо кільця кабачка в борошні з двох сторін.

Потім кожен кружечок кабачка умочуємо в нашому тісті і викладаємо на сковорідку.

Обсмажуємо кабачки на сковорідці з двох сторін до красивої золотистої скоринки.

Подаємо до столу зі сметаною. Смачного!