Найкращий рецепт закуски з кабачка. З’їдаються на раз, тільки встигай готувати!
Рецепт настільки простий, що з ним може впоратися навіть недосвідчена господиня. Кабачки в такому вигляді з’їдаються просто на раз, два! Тільки й встигай готувати! Спробуйте обов’язково.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Продукти
- Кабачки (молоді) – 1 шт
- Борошно – 3 ст. л
- Яйця – 2 шт.
- Сметана – 3 ст. л.
- Кріп – за смаком
- Сіль, перець – за смаком
Як приготувати закуску з кабачка
Один молодий кабачок середнього розміру нарізаємо кільцями.
Тепер солимо кільця кабачка з двох сторін і перекладаємо їх в окрему миску.
У невелику миску нарізаємо кріп, до нього додаємо сметану, яйця, сіль, перець за смаком і всипаємо борошно.
Все добре перемішуємо до однорідності.
Тісто має вийти за консистенцією схожим на густу сметану.
З миски де лежить нарізаний кабачок зливаємо рідину.
На невеликий вогонь ставимо сковорідку, прогріваємо її і наливаємо трохи олії.
У невелику тарілку насипаємо борошно і обвалюємо кільця кабачка в борошні з двох сторін.
Потім кожен кружечок кабачка умочуємо в нашому тісті і викладаємо на сковорідку.
Обсмажуємо кабачки на сковорідці з двох сторін до красивої золотистої скоринки.
Подаємо до столу зі сметаною. Смачного!