Найшвидший і ледачий рецепт смачних малосольних огірочків

Цей метод приготування малосольних огірків дуже швидкий. Вони будуть готові вже через кілька хвилин. Даний рецепт врятує вас, якщо застілля скоро почнеться і вам хочеться, щоб на столі була хрустка закуска. Огірочки виходять шалено смачними і хрусткими. Всі будуть в захваті від такої закуски і не повірять, що вони готувалися всього кілька хвилин. Також вони доповнять будь-який гарнір і їх можна використовувати в салати.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Інгредієнти, які потрібні:

  • Огірки свіжі – один кг середнього розміру;
  • Кріп – один пучок великого розміру;
  • Часник – три зубці;
  • Сіль – півтори ст. л.

Переходимо до процесу приготування

Огірки необхідно помити, розрізати уздовж на чотири бруска. Огірки найкраще брати середні, тонкі, щоб насіння в них були дрібними. Якщо огірочки м’які, то потрібно їх замочити на пару годин у холодній воді. Тоді огіркам повернеться їх твердість, і вони вийдуть хрусткими.

Часник очистити від лушпиння і порізати тонкими пластинками.

Кріп помити і порізати за допомогою ножа разом зі стеблами.

Взяти об’ємний посуд і викласти в неї порізані огірки, покласти до них кріп і часник.

Всипати сіль і перемішати руками.

Огірки перекласти в контейнер і закрити кришкою. Гарненько потрясти протягом декількох хвилин. Такий прийом допоможе огіркам пустити сік і швидко просочитися сіллю.

Якщо у вас немає контейнера з кришкою, то можна взяти звичайний щільний пакет і скласти в нього огірки, зав’язати і добре потрясти.

В ідеалі, якщо огірки пару годин постоять в холодильнику, але можна відразу їх подати на стіл.

Огірочки дійсно виходять неймовірно смачними і хрусткими. Всі залишаться задоволеними.

Не вдається скопіювати.