Найсмачніші мариновані овочі в одній банці! Бабусин рецепт
Стерилізуємо банки, укладаємо гілочки чорної смородини. Потім вишні, парасольки кропу, листя хрону і базиліка, коріандр, кільця цибулі і пластинки часнику.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Потім помідори, огірочки, патисони, болгарський перець. Заливаємо окропом. Даємо трохи постояти, потім зливаємо воду в каструлю і робимо маринад.Спонсорський Контент
Інгредієнти для маринаду на 1 літр води:
- 1,5 ст. л солі
- 1 ст. л цукру
- 1 ст. л 9% оцту
- гвоздика
- чорний перець горошком
Приготування маринаду:
Кип’ятимо 3 хвилини і заливаємо овочі. Закриваємо стерильними кришками.
Зберігаємо при кімнатній температурі. Смачного!