Найсмачніші мариновані овочі в одній банці! Бабусин рецепт

Стерилізуємо банки, укладаємо гілочки чорної смородини. Потім вишні, парасольки кропу, листя хрону і базиліка, коріандр, кільця цибулі і пластинки часнику.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Потім помідори, огірочки, патисони, болгарський перець. Заливаємо окропом. Даємо трохи постояти, потім зливаємо воду в каструлю і робимо маринад.Спонсорський Контент

Інгредієнти для маринаду на 1 літр води:

  • 1,5 ст. л солі
  • 1 ст. л цукру
  • 1 ст. л 9% оцту
  • гвоздика
  • чорний перець горошком

Приготування маринаду:

Кип’ятимо 3 хвилини і заливаємо овочі. Закриваємо стерильними кришками.

Зберігаємо при кімнатній температурі. Смачного!