Неймовірно смачна і швидка лінива ватрушка
Дуже красиву, рум’яну, пишну ватрушку зможе приготувати навіть починаюча господиня. Завдяки нашому унікальному рецепту ви легко приготуєте її. В цьому немає нічого складного.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.
Інгредієнти для начинки:
- солодкий сир – 500 г
- яйця – 3 шт
- цукор – 2 ч. л.
- яблука – 2 шт
Інгредієнти для тіста:
- яйця – 3 шт
- сметана – 4 – 5 ст. л.
- 2 ст. л. рослинної олії
- борошно – 5 – 6 ст. л.
- 1 ч. л. розпушувача
- сіль – щіпка
Спосіб приготування:
- 3 яблука помийте, обсушити, видаліть серцевину, наріжте невеликими шматочками.
- У глибокій ємності змішайте 3 яйця, 4 – 5 ст. л. сметани, 2 ст. л. рослинного масла, щіпку солі, добре розмішайте, додайте 5 – 6 ст. л. борошна, 1 ч. л. розпушувача, замісіть однорідне, рідке тісто.
- Круглу форму для випічки діаметром 23 см змастіть маслом, вилийте в неї підготовлене тісто.
- У глибокій ємності змішайте 500 г сиру, 3 яйця, 2 ч. л. цукру, подрібнені яблука, перемішайте.
- Викладіть начинку ложкою зверху на тісто, спочатку по колу, потім – в центр.
- Розігрійте духовку до 220 градусів, випікайте ватрушку протягом 35 – 40 хвилин до золотистого кольору.
- Готову ватрушку вийміть з духовки, охолодіть прямо у формі, потім перекладіть на красиве блюдо, можна подавати до столу.
Приємного вам апетиту!