Неймовірно смачна і швидка лінива ватрушка

Дуже красиву, рум’яну, пишну ватрушку зможе приготувати навіть починаюча господиня. Завдяки нашому унікальному рецепту ви легко приготуєте її. В цьому немає нічого складного.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Інгредієнти для начинки:

  • солодкий сир – 500 г
  • яйця – 3 шт
  • цукор – 2 ч. л.
  • яблука – 2 шт

Інгредієнти для тіста:

  • яйця – 3 шт
  • сметана – 4 – 5 ст. л.
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • борошно – 5 – 6 ст. л.
  • 1 ч. л. розпушувача
  • сіль – щіпка

Спосіб приготування:

  1. 3 яблука помийте, обсушити, видаліть серцевину, наріжте невеликими шматочками.
  2. У глибокій ємності змішайте 3 яйця, 4 – 5 ст. л. сметани, 2 ст. л. рослинного масла, щіпку солі, добре розмішайте, додайте 5 – 6 ст. л. борошна, 1 ч. л. розпушувача, замісіть однорідне, рідке тісто.
  3. Круглу форму для випічки діаметром 23 см змастіть маслом, вилийте в неї підготовлене тісто.
  4. У глибокій ємності змішайте 500 г сиру, 3 яйця, 2 ч. л. цукру, подрібнені яблука, перемішайте.
  5. Викладіть начинку ложкою зверху на тісто, спочатку по колу, потім – в центр.
  6. Розігрійте духовку до 220 градусів, випікайте ватрушку протягом 35 – 40 хвилин до золотистого кольору.
  7. Готову ватрушку вийміть з духовки, охолодіть прямо у формі, потім перекладіть на красиве блюдо, можна подавати до столу.

Приємного вам апетиту!