Неймовірно смачний рецепт картопляного салату з беконом, червоною цибулею і солодкою кукурудзою

Як приготувати картопляний салат?

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Інгредієнти:

  • Молода картопля (дрібна) — 900 грамів
  • смужки бекону — 6 штук
  • оливкова олія — 3 столові ложки
  • оцет винний червоний — 2 столові ложки
  • діжонська гірчиця — 1 столова ложка
  • кукурудза солодка (можна взяти консервовану) — 60 грамів
  • червона цибуля (невелика) — 1/2 штуки
  • рукола — 40 грамів
  • петрушка свіжа — за смаком
  • сіль, перець — за смаком.

Приготування:

  1. Добре помийте картоплю, покладіть у велику каструлю і залийте холодною водою, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Додайте 2 столові ложки солі, зменшіть вогонь і варіть 10-15 хвилин, поки картопля не стане м’якою. Злийте воду і помістіть каструлю під струмінь холодної води.
  2. Обсмажте бекон на середньому вогні до хрусткої скоринки 6-8 хвилин, потім викладіть на паперовий рушник. Коли бекон охолоне, крупно поріжте.
  3. Змішайте оливкову олію, оцет і чверть столової ложки солі й перцю.
  4. Розріжте картоплю на половинки (або на 4 частини, якщо плід великий), покладіть у велику миску, додайте заправку й обережно перемішайте. Додайте бекон, кукурудзу, дрібно нарізану цибулю, руколу і свіжу петрушку.