Незабутнє і смачне печиво з дитинства-Амонячки.
Печива виходить багато і воно дуже смачне, швидко готується.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пампушок
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- – борошно, 1 кг;
- – маргарин, 1 пачка;
- – сметана, 100 г;
- – жовтки, 3 шт;
- – яйце, 1 шт;
- – цукор, 200 г;
- – розпушувач, 1 ст.л.
Процес приготування
Борошно просіваємо і змішуємо з маргарином розм’якшеним, перетираємо все в крихту.
У сметану всипаємо амоній – розпушувач для випічки і добре перемішуємо.
З’єднуємо всі продукти і вимішуємо тісто, накриваємо плівкою і ставимо в холодильник на 1 годину.
Для печива ви можете розкачати пласт і вирізати печиво формочками або за старовинним методом – пропустити через м’ясорубку і викладати на деко, застелене пергаментом.
Духовку розігріваємо до 200 градусів і випікаємо до золотистого кольору.
За смаком, перед тим, як відправити в духовку, посипте печиво кокосовою стружкою, цукром або корицею.
Наші печеньки готові!