Незабутнє і смачне печиво з дитинства-Амонячки.

Печива виходить багато і воно дуже смачне, швидко готується.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пампушок

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • – борошно, 1 кг;
  • – маргарин, 1 пачка;
  • – сметана, 100 г;
  • – жовтки, 3 шт;
  • – яйце, 1 шт;
  • – цукор, 200 г;
  • – розпушувач, 1 ст.л.

Процес приготування

Борошно просіваємо і змішуємо з маргарином розм’якшеним, перетираємо все в крихту.

У сметану всипаємо амоній – розпушувач для випічки і добре перемішуємо.

З’єднуємо всі продукти і вимішуємо тісто, накриваємо плівкою і ставимо в холодильник на 1 годину.

Для печива ви можете розкачати пласт і вирізати печиво формочками або за старовинним методом – пропустити через м’ясорубку і викладати на деко, застелене пергаментом.

Духовку розігріваємо до 200 градусів і випікаємо до золотистого кольору.

За смаком, перед тим, як відправити в духовку, посипте печиво кокосовою стружкою, цукром або корицею.

Наші печеньки готові!