Ніжне, розсипчасте і неймовірно смачне печево своїми руками
Печиво розсипається ледь торкнувшись язика. Любите таке? Тоді готуємо!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда
Знадобиться:
- вершкове масло – 250 г (кімнатної емператури);
- цукрова пудра – 0,5 ст;
- раст. масло (без запаху) – 1/3 ст;
- крохмаль – 4 ст.л;
- борошно – 3,5 ст;
- ванільний цукор – 1 пачка (10 г);
Готуємо
У миску кладемо вершкове масло кімнатної температури цукрову пудру і рослинне масло.
Збиваємо все добре міксером. Додаємо крохмаль, перемішуємо міксером. Додаємо склянку борошна, перемішуємо міксером. Потім додаємо ще склянку борошна, але вже перемішуємо ложкою.
Висипаємо на стіл 1 склянку борошна і викладаємо тісто. Вимішуємо руками до однорідного стану. Додаємо останні пів склянки борошна. І вимішуємо.
Ділимо тісто на 3 частини. Кожну частину розкачати в ковбаску і розрізати ножем на шматочки. Викласти шматочки тіста на деко, застелене пергаментом.
Випкати при 180С до зарум’янювання (від 10 до 15 хвилин, залежить від духовки).
Обвалюємо печиво в цукровій пудрі. Печиво краще обсипати пудрою, поки воно гаряче.
Смачнго!