Рецепт ідеальних сирників

Сирники за цим рецептом завжди виходять дуже смачними, м’якими і ароматними.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Інгредієнти:

  • сир (тільки 5%) – 600 г;
  • яйце невелике – 1 шт;
  • сіль – щіпка (вона підсилить солодкість);
  • цукор – 100-150 г;
  • мука – 2 ст.л.

Приготування

Все змішати, перетирати через сито (сир не обов’язково). Мокрими руками скачати кульки.

Вкачуємо в муці. Струшуємо зайву і виклаждаємо на розжарену сковороду – на середній вогонь.

Як тільки з одного боку вийде красивий рум’яний колір – перевернути, накрити кришкою і залишити доходити до такого ж кольору лише під кришкою на повільному вогні.

Після того як вони гарно підрум’янились викладаємо із сковороди – на тарілку з паперовим рушником.

От і все наші сирники готові. Смачного!