Один раз так капусту зробите і будете робити так завжди. Просто смакота

Таких смачних капустяних пиріжків ви ще точно не куштували! Неймовірна начинка з картоплі, курячої грудки та сиру загорнута в хрумке листя капусти – справжня смакота. Спробуйте приготувати і ця страва стане вашою улюбленою.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки

ІНГРЕДІЄНТИ

  • Капуста білокачанна 1 шт.
  • Картопля 300 г
  • Куряча грудка (копчена) 300 г
  • Сир голландський 50 г
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Борошно пшеничне 1 ст. л.
  • Сіль на смак
  • Перець чорний мелений на смак
  • Петрушка (зелень)на смак
  • Паприка на смак
  • Суміш спецій на смак

ПРИГОТУВАННЯ:

Спершу слід підготувати листя капусти: відварити у воді, або ж помістити в пакет та мікрохвильову піч на 15 хвилин, обирайте зручний для себе спосіб.

Наріжте кубиками копчену курку, очистьте картоплю та відваріть. Потім розтовчіть її до стану однорідного пюре. Додати до нього вершкове масло, нарізане м’ясо, рубану зелень, сіль, перець та інші спеції. Твердий сир натираємо на тертці з великими отворами й також додаємо до пюре. Все змішати до однорідності.

На готовий капустяний лист слід викласти начинку й загорнути все в рулетики, як на голубці.

Для панірування змішуємо борошно, паприку, спеції, сіль та яйце. Виливаємо на сковороду рослинну олію та вмочуємо в клярі кожен пиріжок. Смажити на сковороді до золотистості з двох сторін.

Приємного апетиту!

Готую до таких пиріжків ще різноманітні домашні соуси, або ж просто подаю зі сметаною. 

Не вдається скопіювати.