Окремо кабачки більше не смажу: все змішала і на сковорідку. Швидко і смачно!

Незважаючи на всю простоту, закуска виходить шалено смачною, і ви будете її готувати постійно. Ви можете подати закуску з кабачків і як гарнір. Смачна і легка кабачкова смакота сподобається всім вашим рідним.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Які продукти вам потрібні:

  • Два кабачка (400 г);
  • Часник – три зубці;
  • Яйця – дві штуки;
  • Сіль, перець на ваш смак;
  • 5-7 ст. л. борошна з верхівкою;
  • Кунжут – одна ст. л .;
  • Олія соняшникова (для смаження).

Переходимо до процесу приготування

Тремо кабачки, використовуючи терку з великими отворами. Перекладаємо в глибокий посуд.

Забиваємо в овоч яйця, солимо, перчимо, видавлюємо часник і добре мішаємо.

Всипаємо кунжут, який перед цим необхідно обсмажити на сухій сковороді.

Окремо кабачки більше не смажу: все змішала і на сковорідку. Швидко і смачно!

Останнім всипаємо борошно (5-6 ст. л.) І вимішуємо масу. Якщо тісто рідкувате, то всипте ще борошна.

У сковорідку наливаємо трохи олії, нагріваємо і викладаємо кабачкове тісто, рівномірно розподіливши по всьому дну. Закриваємо кришкою і готуємо 10 хвилин на вогні середньої інтенсивності.

Окремо кабачки більше не смажу: все змішала і на сковорідку. Швидко і смачно!

Потім перевертаємо і готуємо ще десять хвилин, але тільки зменшивши вогонь до мінімального. Смачного!

Окремо кабачки більше не смажу: все змішала і на сковорідку. Швидко і смачно!

Не вдається скопіювати.