Оригінальні котлети – чаклуни. Незвично, смачно, дешево

Дуже цікавий рецепт м’ясної страви. Звичайно, доведеться трохи «попрацювати», але результат того вартий і я думаю, що вам точно сподобається.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • грудинка свиняча;
  • часник;
  • спеції, сіль;
  • картопля.

Процес приготування

Перетворюємо м’ясо з салом в фарш, але подрібнюємо з крупними гратами, щоб шматочки були дрібними.

Заправляємо фарш сіллю і спеціями за смаком, добре вимішуємо і відправляємо в холодильник.

Порада: остуджують фарш добре і довго, щоб все сало в ньому застигло.

Картопля беремо в співвідношенні до фаршу 1\1, але за своїм смаком ви можете взяти картоплі менше.

Тремо її НЕ на дрібній тертці.

Перемішуємо м’ясний фарш з тертою картоплею.

Формуємо котлети і обвалюємо у тертій картоплі – вийде така шубка-панірування.

Обсмажуємо котлети з двох сторін на середньому вогні до гарної румяності, вийде близько 5 – 7 хвилин.

Подаю такі котлетки з різними гарнірами, салатами і домашніми соусами. Якщо у вас є час, можна всередину котлет покласти ще й обсмажені гриби, тоді котлети стануть ще ситнішими. Або шматочок сиру.