Ось він неповторимий смак!Саме таке печиво, було на кожному весільному столі.
Саме в сезон весілля, гортаючи інтернет-сторінки, натрапила на рецепт смачнющого “весільного”, печива від Лілії Цвіт. Саме таке печиво, було на кожному весільному столі, і на нашому – також, ось і вирішила приготувати та згадати той неповторний смак.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Альона Олійник
Отже:
- 5шт.варених жовтків
- 250г маргарину
- 2,5склянки борошна
- 50мл сметани
Борошно січемо із маргарином, розтираємо варені жовтки та вводимо в тісто, додаємо сметану. Тісто м’яке, еластичне і водночас не липне до рук.
Формуємо кульки завбільшки із горіх.
Можна начинити кожну кульку вишнею або горішком.
Випікаємо на пергаменті 20хв при 180 градусах, до зарум’янення.
Помадка:
- 5ст.л.цукру
- 3ст.л.какао
- 60мл молока
- 100г масла- варимо на маленькому вогні.
Для панірування використовуємо кольорові вафлі або кукурудзяні палички.
Даємо охолонути в холодильнику і смакуємо із ароматним чаєм чи кавою