Останнім часом стала часто купувати найдешевшу рибу: показую, що я з неї готую на вечерю
Рецепт підходить для будь-якої риби, страва завжди виходить дуже смачною. Я взяла минтай, а ви можете спробувати з іншою рибою.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- минтай, 3 шт;
- цибуля, 1 шт;
- перець болгарський, 0.5 шт;
- олія соняшникова, 3 ст.л;
- гірчиця, 1 ч.л;
- часник, 2 зубчики;
- зелень, лимонний сік, сіль.
Процес приготування
Тушки промиваємо і просушуємо паперовими рушниками. Можна порізати порційними шматочками, але я беру невеликі рибки і залишаю їх не різаними.
Для соусу часник, зелень, солодкий перець і спеції укладаємо в чашу блендера і подрібнюємо.
Змішуємо соус з гірчицею і соком лимона, олією, ще раз перебиваємо блендером.
Заливаємо соусом рибу і добре втираємо його руками в кожен шматок.
Бажано залишити хоча б на 30 хвилин, щоб тушки промаринувалися.
Цибулю ріжемо тонкими півкільцями, викладаємо у форму і зверху – рибу.
Накриваємо форму фольгою і запікаємо при 200 градусах близько 10 – 15 хвилин.
Прибираємо фольгу і ще випікаємо близько 15 хвилин до рум’яності.
Подаю страву з різними гарнірами. Перед подачею можна ще скропити лимонним соком і посипати нарізаною зеленню.