Відкрила для себе новий рецепт тушкованої капусти (секрет в молоці)

Багато хто стикаються з появою не надто приємного запаху при готуванні капусти. Ось і я не люблю через це тушкувати капусту, щоб потім не провітрювати квартиру. Тепер я використовую цей рецепт і ніякого запаху немає.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • капуста, 500 г;
  • морква і цибуля по 1 шт;
  • молоко, 80 – 100 мл;
  • лист лавровий, сіль, перець, зелень.

Процес приготування

Капусту тонко шаткуємо, цибулю ріжемо тонкими півкільцями, моркву тремо на грубій терці.

Обсмажуємо до напівготовності цибулю на соняшниковій олії, додаємо моркву і тушкуємо овочі до м’якості моркви.

Додаємо капусту, солимо і перчимо, вливаємо трохи молока. Добре перемішуємо масу.

Порада: молока потрібно трохи, щоб покрити дно сковорідки.

Тушкуємо під кришкою на невеликому вогні хвилин 10, потім додаємо спеції і зелень, перемішуємо і тушкуємо ще кілька хвилин.

Таку капусту я подаю до столу і використовую в якості начинки для пиріжків і пирогів, вареників. Вона виходить м’якою, але не перетворюється в кашу.

Відкрила для себе новий рецепт тушкованої капусти (секрет в молоці)