Пампушки без борошна та дріжджів за 10 хвилин.
Бюджетні мапушки зз простих інгредієнтів на швидку руку, Дуже смачно.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- яйця, 2шт;
- цукор, 50 г;
- манна крупа, 350 г;
- сіль щіпка;
- сода, 1 год.
- кефір кімнатної температури, 250 мл
Процес приготування
Яйця перебиваємо із цукром та щіпкою солі, вливаємо кефір і перемішуємо масу до однорідності.
Всипаємо манну крупу та вимішуємо масу до однорідності.
Якщо бажаєте, всипаємо ванілін.
Накриваємо тісто і залишаємо на 40 хвилин, щоб манна крупа набухла і тісто стало однорідним та гладким.
Тепер у тісто всипаємо соду та активно перемішуємо масу, щоб сода рівномірно розподілилася по масу.
Розігріваємо в сковороді олію.
Можна тісто викладати просто столовою ложкою і обсмажувати пампушки або перекласти тісто в мішок кондитерський або просто пакет з відрізаним куточком і видавлюємо невеликі порції тіста в сковороду.
Обсмажуємо до рум’яності з двох боків, викладаємо на блюдо та подаємо до столу.
Можна подавати пампушки зі сметаною, вершковим маслом, медом, згущеним молоком або шоколадом. Пампушки більше схожі на пончики, такі ж повітряні та ніжні.