Паштет з курячої печінки готую раз в тиждень. Виходить смачніше магазинного

Судячи з відгуків, деякі господині при можливості відмовляються від покупної продукції. До їх числа належу і я. На сніданок готую смачні бутерброди з курячим паштетом.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо

Склад

Для його приготування використовую такі продукти:

  • Курячу печінку. Її досить буде одного кілограма.
  • Ріпчасту цибулю (250 г).
  • Морква (200 г).
  • Мелений мускатний горіх і чорний перець у вигляді порошку (за смаком).
  • Сіль. Її вистачить половини маленької ложки.
  • Соняшникову олію (100 мл) і вершкове (180 г).

Алгоритм дій

В першу чергу я готую овочі. Ріпчасту цибулю і моркву визначаю на обробну дошку і дрібно нарізаю. Цю продукцію потім пересипаю в сковорідку, додаю масло і обсмажую, щоб овочі стали м’якшими.

Далі ці продукти за допомогою лопатки знімаю до стінок сковорідки, а в центрі маю курячу печінку. Зверху на неї виливаю рослинне масло, перемішую з овочами, і смажу протягом дванадцяти хвилин.

Після продуктову масу перекладаю в окрему миску і відставляю її, щоб заготовка охолола. Далі її обробляю за допомогою м’ясорубки. Рідина, яка залишилася після обсмажування печінки, вливаю в миску і збагачую меленим чорним перцем і мускатним горіхом.

Тепер спробуйте на смак. Може доведеться додати трохи солі і спецій. В останню чергу паштет заправляю маслом і надаю однорідність за допомогою блендера.