Паска без дріжджів на Великдень

Сьогодні для вас я приготувала паску на Великдень. Паски сирні можна готувати без дріжджів і вони виходять такі ж смачні і ніжні. Рекомендую приготувати така паску.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Інгредієнти:

  • вершкове масло – 150 гр
  • цукор – 150 гр
  • яйця – 2 шт
  • ванільний цукор – 10 гр
  • сіль – дрібка
  • сир 9% – 200 гр
  • вершки 30% – 50 мл
  • борошно – 300 гр
  • розпушувач – 15 гр
  • кешью – 40 гр
  • цукати Памелла – 70 гр
  • курага – 50
  • чорнослив – 50 гр
  • родзинки – 50 гр

Глазур:

  • білок – 1 шт
  • цукрова пудра – 100 гр
  • лимонний сік – 1ст.л

Покроковий рецепт приготування

У глибоку миску всипаємо 150 грам цукру, 10 грам ванільного цукру, дрібку солі і 150 грам м’якого вершкового масла, добре збити віночком.

Паска без дріжджів на Великдень

Вбиваємо по одному яйцю і збиваємо вінчиком, всипаємо 200 грам сиру, вливаємо вершки і добре пробити блендером до однорідної маси.

Паска без дріжджів на Великдень

В кінці всипаємо 300 грам борошна і 15 грам розпушувача, перемішати і тісто готове. Підготуємо сухофрукти, нарізаємо довільно курагу, чорнослив, памеллу. Всипаємо всі сухофрукти в тісто і ще раз перемішати.

Паска без дріжджів на Великдень

Паперові формочки змащуємо олією, викладаємо тісто на половину форми і відправляємо випікати при температурі 170 градусів 40-45 хвилин.

Паска без дріжджів на Великдень

Готові паски дістаємо з форми, занурюємо в глазур і прикрашаємо за своїм бажанням.