Паски, які я обов’язково готую на Великдень. Ви не повірите, як просто їх приготувати!
Для тих, хто постійно зайнятий, а святкову випічку хоче приготувати самій відмінно підійде ось цей рецепт. Паска виходить смачна і ароматна. Вона швидко і просто готується. Ловіть рецепт.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Необхідні продукти:
- 300 мілілітрів теплого молока
- 270 грам цукру
- 1 столова ложка ванільного цукру
- 3 курячих яйця
- 150 грам сметани
- 600 грам пшеничного борошна
- 30 грам пресованих дріжджів
- пів чайної ложки солі
- куркума
- цедра одного лимона
- цукати
Покроковий процес приготування:
У миску просіваємо борошно, в центр наливаємо молоко (тепле), кладемо дріжджі і пару столових ложок цукру.
У миску вбиваємо курячі яйця, додаємо цукор, ванільний цукор і сіль. Збиваємо до пишності.
Для кольору в борошно додаємо куркуму, а для аромату цедру одного лимона. Туди ж кладемо сметану і яєчну суміш. Все ретельно вимішуємо і замішуємо рідке тісто.
Готове тісто накриваємо плівкою і залишаємо на 1-1.5 години.
Додаємо в тісто цукати, перемішуємо і розкладаємо по формах. Накриваємо їх рушником на 1 годину.
Розігріваємо духовку до 160 градусів. Випікаємо протягом 40 хвилин. Смачного!