Печінкові рогалики, шедевр в світі закусок

Така закуска на святковий стіл стане справжньою окрасою свята. Готується все дуже просто і зі звичайного набору продуктів.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • печінка, 350 г;
  • яйця, 2 шт;
  • молоко, 250 мл;
  • сіль, 1 ч.л;
  • перець, 1\2 ч.л;
  • борошно, 100 г;
  • олія соняшникова, 25 мл.

Для приготування начинки необхідно:

  • морква і цибуля по 1 шт;
  • сир вершковий, 300 г;
  • часник, 2 зубчики;
  • кріп;
  • сметана, 50 г
  • сіль, перець, спеції.

Процес приготування печінкових рогаликів

Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо до готовності на олії.

Морква натираємо на грубій терці і додаємо моркву, обсмажуємо до м’якості моркви.

Шматочки печінки подрібнюємо за допомогою блендера.

Порада: печінку беріть будь-яку, свинячу або курячу.

Яйця змішуємо з сіллю, перцем і борошном, молоком і збиваємо блендером до однорідності

Додаємо в масу печінку подрібнену і перебиваємо до однорідності.

Печінкові рогалики, шедевр в світі закусок

Смажимо млинці на сковороді і охолоджуємо. Не робіть печінкові млинці грубими.

Коли перевертаєте, змащуйте поверхню соняшниковою олією, щоб млинці були рум’яними. У вас повинно вийти близько 10 млинців. Охолоджуємо.

Цибулю з морквою, часником і сметаною перебиваємо блендером до однорідності.

Овочі змішуємо з сиром, нарізаною зеленню, сіллю і перцем, перемішуємо

Змащуємо млинець начинкою, розрізаємо його на 8 частин і кожну звертаємо рогалик.

Печінкові рогалики, шедевр в світі закусок

Рогалики красиво викладаємо на тарілку і прикрашаємо за смаком.