Персиковий торт суфле. Смачний десерт без випічки
Персиковий торт суфле – красивий, ароматний, ніжний десерт готується швидко і просто. Для торта потрібні вершки, вибирайте жирні, щоб десерт вийшов саме таким, як треба. А персики можна замінити ананасами або будь-якими іншими фруктами.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- 120 гр – галетного печива
- 200 мл – жирних вершків
- 80 гр – вершкового масла
- 250 гр – грецького йогурту або жирної сметани
- 60 гр – згущеного молока
- 25 гр – цукрової пудри
- 12 гр – листового желатину
- 600 гр – персиків
- 150 мл – жирних вершків на декор і 25 гр цукрової пудри
Як приготувати персиковий торт
Подрібніть печиво в крихту зручним для вас методом і змішайте з розтопленим вершковим маслом. Масу викладіть у форму, застелену пергаментом і ущільніть її. Відправляємо форму в холодильник.
Персики очистіть від шкірки і наріжте шматочками, більшу частину перебейте занурювальним блендером в пюре.
Желатин залийте водою і залиште до набрякання.
Збийте вершки до пишності, потім всипте пудру і додайте сметану або йогурт, збивайте масу до однорідності. Розтопіть желатин і змішайте з збитою масою.
Додайте персики шматочками, перемішайте і викладіть масу в форму на застиглу основу з печива.
Накрийте плівкою десерт і відправте в холодильник застигати.
Збиваємо вершки з пудрою до густої маси і перекладаємо її в кондитерський пакет з насадкою. Видавіть трояндочки по торту, викладіть шматочки персиків і подавайте до столу. Персиковий торт суфле готовий!