Персиковий торт суфле. Смачний десерт без випічки

Персиковий торт суфле – красивий, ароматний, ніжний десерт готується швидко і просто. Для торта потрібні вершки, вибирайте жирні, щоб десерт вийшов саме таким, як треба. А персики можна замінити ананасами або будь-якими іншими фруктами.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти:

  • 120 гр – галетного печива
  • 200 мл – жирних вершків
  • 80 гр – вершкового масла
  • 250 гр – грецького йогурту або жирної сметани
  • 60 гр – згущеного молока
  • 25 гр – цукрової пудри
  • 12 гр – листового желатину
  • 600 гр – персиків
  • 150 мл – жирних вершків на декор і 25 гр цукрової пудри

Як приготувати персиковий торт

Подрібніть печиво в крихту зручним для вас методом і змішайте з розтопленим вершковим маслом. Масу викладіть у форму, застелену пергаментом і ущільніть її. Відправляємо форму в холодильник.

Персики очистіть від шкірки і наріжте шматочками, більшу частину перебейте занурювальним блендером в пюре.

Желатин залийте водою і залиште до набрякання.

Збийте вершки до пишності, потім всипте пудру і додайте сметану або йогурт, збивайте масу до однорідності. Розтопіть желатин і змішайте з збитою масою.

Додайте персики шматочками, перемішайте і викладіть масу в форму на застиглу основу з печива.

Накрийте плівкою десерт і відправте в холодильник застигати.

Збиваємо вершки з пудрою до густої маси і перекладаємо її в кондитерський пакет з насадкою. Видавіть трояндочки по торту, викладіть шматочки персиків і подавайте до столу. Персиковий торт суфле готовий!