Пляцок “Нігал” дуже смачно

Приготуйте таки смачненький і тортик як приємно здивує рідних і гостей.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя

Складові для приготування коржів:

  • 6 курячих яєць;
  • 4 столові ложки сметани;
  • 150 грамів маргарину;
  • 1 склянка пшеничного борошна;
  • 1 склянка цукру;
  • 3 ст. л. какао;
  • 1 ч. л. соди.

Складові коржа з маком:

3 курячих яйця;
1 склянка борошна;
1 склянка цукру;
1,5 склянки сухого маку;
1 чайна ложка порошку до печива.

Складові коржа з горіхів:

  • 4 курячих яйця;
  • 1 склянка борошна;
  • 1 склянка цукру;
  • 250 гр. горіхів;
  • 1 чайна ложка порошку до печива.

Інгредієнти для білкової маси:

  • 6 білків, збитих з 1 склянкою цукру;
  • 1 банка з вишнями.
  • 400 гр. масла.

Жовтки розтираються з цукром. Потім розтопити маргарин та влити до жовтків. Далі додається борошно, сметана, сода та какао.

Суміш розділяється на 2 частини. Випікати протягом 10-15 хв. при 180 градусах.

Мак потрібно перемолоти. Потім до нього додаються жовтки, борошно, збиті білки, цукор та порошок до печива. Суміш покласти на форму, встелену пергаментом. Зверху на суміш кладеться половина білків, потім вишні, залишок білків, горіховий бісквіт.

Випікати півгодини при 180 градусах.

Як приготувати крем:

Вишневий сік розділяється на 2 частини. У першу з них кладеться цукор. Суміш ставиться на вогонь.

Друга частина поєднується з двома столовими ложками крохмалю.

Обидві суміші поєднуються та заварюються до з’явлення густої маси. Після охолодження вона збивається з коньяком та маслом.

Формування торту:

Темний корж змащується кремом. Потім додається маково-горіховий корж та змащується кремом. Зверху розміщується темний корж. Смачного!