Подруга з села навчила готувати “правильний” маринований салат

Рецепт такої закуски випрошують всі мої знайомі, а коли дізнаються рецепт, то дивуються наскільки ж все просто!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Інгредієнти:

  • Огірки – 500 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Солодкий перець – 1 шт.
  • Ріпчаста цибуля – 1 шт.
  • Гострий перець – 4-10 колечок.
  • Сіль – 1 ч. ложка.
  • Цукор – пів ч. ложки.
  • Соняшникова олія – 50 мл.
  • Оцет 9% – 50 мл.
  • Чорний мелений перець – за смаком.

Рецепт приготування:

1. Огірки нарізаємо соломкою або натираємо на тертці для моркви по-корейськи. Перекладаємо в глибоку миску.

2. Одну моркву натираємо на тертці для моркви по-корейськи і відправляємо до огірків.

3. Солодкий перець нарізаємо соломкою.

4. Гострий перець нарізаємо кільцями, додавайте на свій смак.

5. Ріпчасту цибулю нарізаємо кільцями чверть.

6. Додаємо 1 ч. ложку солі, пів ч. ложки цукру, 50 мл. оцту 9%, 50 мл. рослинного олії, чорний мелений перець за смаком.

7. Ретельно перемішуємо, накриваємо харчовою плівкою і маринуємо протягом 4 годин.

Це надзвичайно смачна овочева закуска, влітку готую часто і багато. Обов’язково приготуйте і переконайтеся наскільки це смачно і просто.

Не вдається скопіювати.