Полюбите з першої ложки — новий рецепт салату з капусти

Виходить він надзвичайно смачним і ароматним. Виходить дуже соковитим, ніжним і весняним.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Необхідні продукти:

  • пів качана молодої капусти
  • 1 морква
  • 1 пучок кропу
  • 400 грамів печериць
  • 3 столові ложки консервованої кукурудзи
  • зелена цибуля
  • сіль, перець за смаком
  • 3 столові ложки сметани
  • 1 чайна ложка гірчиці

Починаємо приготування

  1. Шаткуємо дрібними шматочками капусту і кладемо в миску.
  2. Очищену моркву натираємо на тертці і додаємо до капусти.
  3. Гриби нарізаємо невеликими шматочками. Кладемо на розігріту сковороду і обсмажуємо на сильному вогні до рум’яного стану. Потім вогонь зменшуємо і смажимо 3-4 хвилини. Солимо і перчимо за смаком. Все добре перемішуємо і перекладаємо в миску охолоджуватись.
  4. Зелену цибулю та кріп нарізаємо дрібними шматочками.
  5. У миску до овочів додаємо консервовану кукурудзу, подрібнений кріп і зелений лук. Туди ж кладемо гриби, сіль і перець за смаком.
  6. У мисці змішуємо сметану і гірчицю, а потім перемішуємо і заправляємо салат. Знову все добре перемішуємо і подаємо до столу.

Смачного!