Повітряні як пух оладки на дріжджах. Розкриваю секретний рецепт

Оладки виходять дуже пишними, повітряними, м’якими. Прекрасно підходять на сніданок або полудень. Можна подавати з варенням, сметаною або джемом.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно, 3.5 склянки;
  • молоко, 500 мл;
  • дріжджі, 1 ч.л;
  • яйце, 1 шт;
  • сіль дрібка;
  • цукор, 2 ч.л;
  • соняшникова олія.

Процес приготування

У просіяне борошно всипаємо сіль і цукор, дріжджі, вливаємо тепле молоко.

Добре перемішуємо масу до отримання однорідного і дуже густого тіста. Перемішувати зручніше віночком.

Накриваємо ємність з тістом і ставимо в тепле місце на 1 годину.

Порада: щоб швидше і простіше викладати тісто, столову ложку змочуйте в холодній воді.

Викладаємо тісто на сковорідку в розігріту олію і смажимо оладки з двох сторін до рум’яної скоринки, на невеликому вогні.

Подаю оладки з варенням, сметаною, медом.

Повітряні як пух оладки на дріжджах. Розкриваю секретний рецепт

Плюс рецепта в тому, що з такої кількості тіста виходить багато оладок, вони навіть на наступний день залишаються м’якими і пишними.