Просто беру фарш, картоплю, цибулю і готую смачну вечерю. Простіше простого!

Це дуже ситно, смачно, незвично, одним словом, рецепт цікавий. Якщо хочете урізноманітнити меню – спробуйте, вийде дуже смачно! Такі рулетики – ідеальна друга страва, так як поєднують в собі і м’ясо і гарнір. Для приготування знадобляться звичайні, доступні продукти, які в основному завжди є під рукою.

Про це пише Мій Світ. за матеріалами Скарбничка рецептів

Інгредієнти:

  • картопля – 600 г
  • фарш – 500 г
  • ріпчаста цибуля – 2 шт.,
  • яйця – 2 шт.,
  • шампіньйони – 200 г,
  • сметана – 2 ст. л.,
  • сир – 50 г.

Приступимо до приготування:

Картопля очищаємо, потім натираємо на грубій терці. Додаємо дрібно нарізану ріпчасту цибулю, яйця, сіль, чорний перець, борошно, все добре перемішуємо.

Сковорідку розігріваємо і злегка змащуємо олією. Викладаємо на сковорідку картоплю, розподіляємо її так, щоб вийшов тонкий млинець. Обсмажуємо до рум’яності з двох сторін. З даної кількості виходить 6 картопляних млинців.

Просто беру фарш, картоплю, цибулю і готую смачну вечерю. Простіше простого!

Шампіньйони і ріпчасту цибулю дрібно нарізаємо, обсмажуємо на олії до готовності.

Просто беру фарш, картоплю, цибулю і готую смачну вечерю. Простіше простого!

До фаршу відправляємо обсмажені гриби з цибулею, додаємо сіль, чорний перець, інші спеції за смаком, добре перемішуємо.

Начинку ділимо на 6 частин. Розподіляємо фарш рівномірним шаром по картопляному млинці та загортаємо в рулет.

Просто беру фарш, картоплю, цибулю і готую смачну вечерю. Простіше простого!

Форму для запікання злегка змащуємо олією, перекладаємо картопляні рулетики з фаршем в форму.

Зверху змащуємо сметаною і посипаємо натертим сиром.

Просто беру фарш, картоплю, цибулю і готую смачну вечерю. Простіше простого!

Запікаємо 25 хвилин при температурі 180 градусів.

Подивіться які апетитні картопляні рулетики вийшли!

Просто беру фарш, картоплю, цибулю і готую смачну вечерю. Простіше простого!

Не вдається скопіювати.