Просто поклала грудку в перець. І чому я раніше не додумалася до цього? Відтепер це наш найулюбленіший рецепт
Куряче м’ясо завжди смачно виходить з будь-якими овочами. Тому в цьому рецепті, я використовую свіжі овочі, багато зелені, все дуже ситне і ароматне.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- грудка куряча, 1 шт;
- солодкий перець, 4 шт;
- томат, 1 шт;
- сметана, 2 ст.л;
- сир, 100 г;
- сіль, перець, спеції;
- вода, 70 мл;
- олія, 1 ст.л.
Процес приготування
М’ясо ріжемо дрібними шматочками і обсмажуємо на олії до золотистого.
Перець ріжемо на 2 частини, видаляємо плодоніжки і укладаємо зрізом верх у форму для запікання.
М’ясо змішуємо з сіль, перцем, спеціями, борошном, сметаною і тушимо близько 2 хвилин.
Начинку викладаємо в перець, посипаємо тертим сиром і викладаємо кружечки томатів.
Запікаємо при 200 градусах близько 30 хвилин.
Готові перчики посипаємо рубаним часником і кропом, подаємо до столу з будь-якими соусами.
Куряче м’ясо прекрасно замінюється шинкою або відвареним м’ясом, сосисками або ковбасою. За бажанням, можна додати обсмажені печериці.