Просто поклала грудку в перець. І чому я раніше не додумалася до цього? Відтепер це наш найулюбленіший рецепт

Куряче м’ясо завжди смачно виходить з будь-якими овочами. Тому в цьому рецепті, я використовую свіжі овочі, багато зелені, все дуже ситне і ароматне.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • грудка куряча, 1 шт;
  • солодкий перець, 4 шт;
  • томат, 1 шт;
  • сметана, 2 ст.л;
  • сир, 100 г;
  • сіль, перець, спеції;
  • вода, 70 мл;
  • олія, 1 ст.л.

Процес приготування

М’ясо ріжемо дрібними шматочками і обсмажуємо на олії до золотистого.

Перець ріжемо на 2 частини, видаляємо плодоніжки і укладаємо зрізом верх у форму для запікання.

М’ясо змішуємо з сіль, перцем, спеціями, борошном, сметаною і тушимо близько 2 хвилин.

Начинку викладаємо в перець, посипаємо тертим сиром і викладаємо кружечки томатів.

Запікаємо при 200 градусах близько 30 хвилин.

Готові перчики посипаємо рубаним часником і кропом, подаємо до столу з будь-якими соусами.

Куряче м’ясо прекрасно замінюється шинкою або відвареним м’ясом, сосисками або ковбасою. За бажанням, можна додати обсмажені печериці.