Простий і надзвичайно смачний салат з пекінської капусти, з курячим філе та часниковими сухариками

Пропонуємо простий і надзвичайно смачний салат з пекінської капусти, з курячим філе, морквою по-корейськи та сухариками.

Ідеальний салат для святкового столу – просто, швидко і дуже смачно!

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на bydka.pp.ua

Інгредієнти:

  • Капуста пекінська – 300 гр.
  • Грудка куряча (відварна або запечена) – 150 гр.
  • Морква по-корейськи – 150 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Майонез – за смаком
  • Батон – 0,5 шт.
  • Часник – 2-3 зубчики
  • Олія рослинна – 3 ст. л.

ПРИГОТУВАННЯ:

1.Батон наpiзати на кубики 1 х 1 см, підсушити в духовці до золотистого кольору.

2.У сковороді розігріти трохи олії, обсмажити в ній роздавлений часник, потім забрати. Викласти в олію сухарі, злегка обсмажити їх.

3.Яйця з сіллю збити вінчиком і посмажити кілька тонких млинчиків.

4.Капусту, яєчні млинці і курячу грудку наpiзати соломкою, додати моркву по-корейськи.

5.Акуратно перемішати салат, заправивши його майонезом.

6.Додати часникові сухарики і подавати. Смачного!

Автор: Наталья Наливайко