Привезла з Польщі рецепт найсмачнішого бігосу (бігусу) зі свіжої капусти з яловичиною

Недавно їздила до дочки в Польщу. Там подруга доці показала дуже смачний рецепт.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна – 1 кг
  • Яловичина – 400 г
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Помідор – 2 шт.
  • Чорний перець (мелений) за смаком
  • Сіль за смаком
  • Соняшникова олія за смаком
  • Зелень по смак

приготування:

М’ясо нарізаємо на великі кубики. Рослинна олія розігріваємо в казані і кладемо м’ясо. Смажимо до рум’яності.

Додаємо нарізану цибулю.

Тушкуємо м’ясо з цибулею близько 8 хвилин.

Морква нарізаємо соломкою, додаємо в казанок і тушкуємо ще 8 хвилин. Перчимо і перемішуємо.

Помідори нарізані кубиками додаємо в казанок і тушкуємо 5 хвилин.

Капусту шаткуємо, солимо, добре вимішуємо руками. Додайте капусту до м’яса з овочами.

Накрийте кришкою і тушкуйте близько години. Час від часу перемішуючи.

Смачного!