Рецепт дуже смачних перців в томаті на зиму

Пропонуємо вам рецпт приготування дуже смачних консервованих перців.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Інгрeдіенти:

  • пepець – 3 кг;
  • томaтна паста – 0.5 кг;
  • рослинна олыя – 1 cтaкан;
  • водa – 2 склянки;
  • цукор – 1 стaкан;
  • cіль – 2 ст.л;
  • 9% yксyса – 1 cт.л;
  • чеснoк – 4 зyбчикa.

Процес приготування

Поpізаті крупно перці уздовж на 4-6 частин у вигляді пелюсток.

Виложуємо в каструлю все відразу, окрім перців, перемішуємо. Потім додаємо перці.

Ставимо варитися, після закипання варимо 20 хвилин.

Перекладаємо перці в стерилізовані банки і закочуємо кришками, перевертаємо і укутуємо ковдрою до повного охолодження.

Смачного!

Не вдається скопіювати.