Рецепт консервованих помідорів, виходять такі смачні, що з’їдаються разом з розсолом
Це рецепт солодких та соковитих помідорів. Готувати їх дуже швидко та просто. Обов’язково спробуйте!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки
На цю кількість продуктів, ви приготуєте 6 банок об’ємом 800 мл.
Інгредієнти:
- Цибуля ріпчаста – 2 штуки.
- Помідори середні.
- Перець гострий – 2 червоні та 1 зелений.
- Часник – 5 зубчиків.
- Насіння сухої гірчиці – 3 чайні ложки.
- Кріп, верхня частина – 6 парасольок.
- Перець чорний, горошком – 25 штук.
- Лаврове листя – 6 штук.
Для розсолу:
- Сіль кухонна – столова ложка.
- Вода питна – 1000 мілілітрів.
- Цукор – 5 столових ложок.
- Винний оцет – 3 столові ложки.
Приготування:
Як зробити:
- Добре промийте помідори та покладіть їх у простерилізовані банки. Проколіть помідори зубочисткою – це допоможе їм не потріскатись.
- Наріжте часник акуратними скибками.
- Наріжте перець та цибулю кільцями.
- До помідорів у банки покладіть перець, цибулю та часник.
- Порівно у всі банки розподіліть спеції.
- Помідори залийте окропом та дайте час, щоб вони настоялись. Повторіть дану процедуру ще один раз.
- Приготування розсолу: додайте сіль та цукор у воду та закип’ятіть її. Додайте оцет та знову кип’ятіть.
- Розсіл налийте у банки та закрийте кришками.
- Нехай помідори охолоджуються.
Смачного!