Рецепт консервованих помідорів, виходять такі смачні, що з’їдаються разом з розсолом

Це рецепт солодких та соковитих помідорів. Готувати їх дуже швидко та просто. Обов’язково спробуйте!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки

На цю кількість продуктів, ви приготуєте 6 банок об’ємом 800 мл.

Інгредієнти:

  • Цибуля ріпчаста – 2 штуки.
  • Помідори середні.
  • Перець гострий – 2 червоні та 1 зелений.
  • Часник – 5 зубчиків.
  • Насіння сухої гірчиці – 3 чайні ложки.
  • Кріп, верхня частина – 6 парасольок.
  • Перець чорний, горошком – 25 штук.
  • Лаврове листя – 6 штук.

Для розсолу:

  • Сіль кухонна – столова ложка.
  • Вода питна – 1000 мілілітрів.
  • Цукор – 5 столових ложок.
  • Винний оцет – 3 столові ложки.

Приготування:

Як зробити:

  1. Добре промийте помідори та покладіть їх у простерилізовані банки. Проколіть помідори зубочисткою – це допоможе їм не потріскатись.
  2. Наріжте часник акуратними скибками.
  3. Наріжте перець та цибулю кільцями.
  4. До помідорів у банки покладіть перець, цибулю та часник.
  5. Порівно у всі банки розподіліть спеції.
  6. Помідори залийте окропом та дайте час, щоб вони настоялись. Повторіть дану процедуру ще один раз.
  7. Приготування розсолу: додайте сіль та цукор у воду та закип’ятіть її. Додайте оцет та знову кип’ятіть.
  8. Розсіл налийте у банки та закрийте кришками.
  9. Нехай помідори охолоджуються.

Смачного!