Рецепт ніжної смаженої печінки. Сподобається навіть ти хто не любить печінку

Якщо ви хочете здивувати своїх гостей смачно приготовленою простою стравою, то дана страва допоможе вам у цьому. Незважаючи на те, що печінка – їжа на любителя, ми знаємо, як приготувати її настільки смачною, що сподобається навіть самим вимогливим гурманам.

Складові:

  • Печінка 600 гр.;
  • Куряче яйце 1 шт.;
  • Часник 3 зуб.;
  • Цукор пісок 1 ч. л.;
  • Сіль морська 1 ч. л.;
  • Харчова сода 0,5 ч. л.;
  • Ріпчаста цибуля 1 шт.;
  • Рослинна олія;
  • Кукурудзяне борошно.

Спосіб приготування:

  1. Помийте, обсушіть, видаліть плівки та наріжте шматками печінку.
  2. Збийте вінчиком яйце й сіль, додайте цукор, соду та подрібнений часник.
  3. Покладіть печінку в суміш та залиште маринуватися на 2 години мінімум.
  4. Почистьте, поріжте півкільцями та обсмажте цибулю.
  5. Занурте шматочки печінки у борошно та обсмажте до золотистого кольору в тій пательні де готувалася цибуля.
  6. Додайте цибулю, перемішайте, закрийте кришкою та тушкуйте 3 хвилини.

Смажену печінку, приготовлену за цим рецептом, можна сміливо включати в повсякденне меню і навіть пригощати гостей,