Рецепт оригінальних печінково-картопляних котлет. Простий рецепт бюджетної страви

Якщо у вас залишилося пюре, але ніхто не хоче його їсти, тоді візьміть будь-яку печінку і приготуйте незвичайні котлетки. У них закохається вся ваша сім’я! А головне смачна і ситна страва виходить зовсім недорогою.

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на mandarynka.com.ua

Інгредієнти, які потрібні для приготування котлет:

  • 300 г будь-якої печінки;
  • 500-600 г вареної картоплі;
  • 70-80 г цибулі або 1 штука;
  • 3-4 ст. л. білих сухарів для панірування;
  • 5-6 ст. л. борошна;
  • 1 куряче яйце;
  • 3-4 ст. л. олії ;
  • сіль і чорний перець в залежності від смаку.

Покроковий процес приготування оригінальних котлет з печінки і картоплі

Для початку зваріть картоплю (можна в шкірці, а можна без), дайте їй охолонути і натріть на дрібній тертці.

Печінку перекрутити на м’ясорубці разом з цибулею і додайте в картоплю. Туди ж видавити часник за допомогою преса і всипте сухарі для панірування.

Потім розбийте яйце в масу, посоліть, поперчіть і гарненько перемішайте. Якщо фарш вийшов рідкий, додайте трішки борошна.

Розколіть олію в сковорідці. В цей час сформуйте з фаршу кругленькі котлетки і обваляйте в борошні.

Викладіть котлети в сковорідку і смажте в 1-2 хвилини на сильному вогні. Після зменшіть вогонь і готуйте 7-9 хвилин.