Рецепт, після якого ви полюбите кабачки! МЕГА смачні кабачки на сковорідці

Як швидко і смачно приготувати кабачки. Рецепт точно заслуговує на увагу: за смаком кабачки в клярі схожі на оладки. Кращий спосіб нагодувати всю сім’ю корисним овочем. Ніжні, соковиті смажені кабачки в ніжному клярі на сковорідці.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти:

  • Кабачок – 500 грам

Для кляра:

  • Яйце – 2 штуки
  • Кефір – 200 грам
  • Борошно – 4 ст. ложки з гіркою
  • Часник – 1-2 зубчики
  • Сіль і перець за смаком
  • Борошно для обвалювання кабачків
  • Соняшникова олія для смаження

Як приготувати кабачки клярі

Кабачок нарізаю на смужки або кружечки товщиною 5 – 7 мм. До нарізаних кабачків додаю сіль і перемішую. Перекладаю кабачки в друшляк і залишаю на 5 хвилин, щоб вони пустили сік.

Рецепт, після якого ви полюбите кабачки! МЕГА смачні кабачки на сковорідці

Готую кляр для кабачків. Яйця збиваю віночком і вливаю кефір. Додаю подрібнений часник, сіль і перець за смаком. Кладу борошно і перемішую так, щоб не було грудочок. Муки потрібно додати стільки, щоб тісто не було таким густим, як на оладки, але і не стало рідким.

Розігріваю сковорідку, наливаю соняшникову олію.

За 5 хвилин кабачки не виділили багато соку, але стали вологими, і їх буде зручно обвалювати в борошні. Кожен шматочок кабачка спочатку обвалюю в борошні, а потім в клярі.

Смажу кабачки в клярі на сковорідці на середньому вогні з двох сторін до золотистої скоринки.

Готові смажені кабачки викладаю на паперовий рушник, щоб стекла зайва олія.

Рецепт, після якого ви полюбите кабачки! МЕГА смачні кабачки на сковорідці

Кабачки виходять дуже ніжними і смачними. Спробуйте приготувати, впевнена, що вам сподобається цей рецепт. Смачного!

Не вдається скопіювати.