Рецепт приголомшливого млинцевого торта «Тірамісу». Дуже смачно!

Такий тортик не залишить байдужою жодну людину. Нехай він не зовсім схожий на класичний десерт Тірамісу, але теж дуже-дуже смачний. Поєднання кавових млинчиків з найніжнішим кремом із сиру маскарпоне подарує непередавану насолоду вашим смаковим рецепторам.

про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя

Готується торт дуже просто і швидко, тому порадує сильно зайнятих. Так що приступайте!

Візьміть наступні продукти:

  • Молоко півлітра;
  • Кава – 100 мл;
  • Цукор – одна ч. л .;
  • Борошно – 250 г;
  • Какао – три ст. л .;
  • Вершки – три ст. л .;
  • Пудра цукрова – 110 г;
  • Темний шоколад – 60 г;
  • Масло вершкове – 30 г;
  • Курячі яйця – дві штучки;
  • Сир маскарпоне – 500 г.

Поетапний процес приготування

Готуємо млинці

Борошно просійте за допомогою сита, змішайте його з цукром і дрібкою солі.

У центрі борошна зробіть поглиблення і додайте яйця. Збийте за допомогою віночка.

Продовжуючи збивати, порціями вливайте молоко. Тісто має вийти, як на звичайні млинці, тобто рідке. Дайте йому пів годинки постояти.

В цей час зваріть каву і нехай остуджується.

На сковорідку покладіть шматочок масла, почекайте, поки воно розтопиться, а потім наливайте тісто і печіть млинці. Викладайте їх на одноразові рушники в дві стопочки.

Готуємо крем

Сир покладіть в глибоку ємність, до нього влийте вершки і всипте пудру. Збийте все за допомогою міксера. Крем буде нагадувати по консистенції густу сметану.

Збираємо торт

Візьміть форму з роз’ємним кільцем (діаметр 20 см).

Покладіть всередину перший млинець, змастіть його кавою, а потім покрийте тоненьким шаром крему. Так чинимо з усіма млинцями, поки вони не закінчаться. Верхній млинець теж просочуємо кавою і покриваємо кремом. Бока просто змастіть кремом.