Категорії
Поради

Роблю на сніданок за 10 хвилин вже багато років. Всі задоволені: смакота з начинкою

Пишні і м’які пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою. Я спробувала зробити з яйцями і зеленою цибулею, а ви можете зробити з іншими продуктами. Смачно виходить з курячою печінкою, фаршем.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кефір, 250 г;
  • сода, 1 ч.л;
  • сир, 100 г;
  • цукор, 1 ч.л;
  • борошно, 400 г;
  • яйця варені, 4 шт;
  • цибуля зелена і кріп.

Процес приготування

Кефір змішуємо з сіллю і цукром, содою.

Додаємо тертий на крупній тертці сир, перемішуємо.

Всипаємо просіяне борошно і вимішуємо м’яке і еластичне тісто.

Ділимо його на порційні шматочки, скачуємо колобки.

Накриваємо і залишаємо на 10 хвилин

Яйця, зелену цибулю і кріп дрібно рубаємо, солимо і перчимо, змішуємо.

Кожен колобок розгортаємо.

Порада: можна розгортати на столі, присипаному борошном або змащеному олією. Руки також можна змастити.

Формуємо пиріжки з начинкою і обсмажуємо їх на олії до рум’яності з двох сторін.

Кефірне тісто завжди виходить відмінно, воно залишається м’яким і пишним, навіть після того, як ви знімаєте його зі сковороди. Можна подавати зі сметаною або розтопленим вершковим маслом.